We zijn al onze sponsors/partners heel erg dankbaar. Zonder deze bedrijven kan de Mustang Fever niet doorgaan! Vandaag staat Autostoffering Carla in de kijker.

Carla is de echtgenote van Adelbert, de eigenaar van The Mustang Garage. Ze is voor hem een hele steun in alles wat The Mustang Garage organiseert, ook de Mustang Fever. Daarnaast is ze eigenaresse van haar bedrijf Autostoffering Carla. Autostoffering Carla vervangt het interieur van auto’s. Dit kunnen zowel nieuwe auto’s zijn met een hedendaags design, maar ook oldtimers in de originele stijl. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen interieur samen te stellen, Carla helpt u graag!

Naast het stofferen van autointerieur, is het bedrijf ook gespecialiseerd in het bekleden van kussens, meubilair en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan tenten en zeilen.

Het bedrijf net over de grens in Nederland gevestigd. Autostoffering Carla is ook aanwezig op de Mustang Fever. Je komt Carla vast wel een keer tegen in het golfkarretje.

Neem gerust contact met haar op via [email protected] of via 046-4758164.