We zijn al onze sponsors/partners heel erg dankbaar. Zonder deze bedrijven kan de Mustang Fever niet doorgaan! Vandaag staat Nulon in de kijker.

Al meer dan 150 jaar heeft Nulon ervaring op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen. Nulon ontwikkelt producten die kracht, efficiëntie en uithoudingsvermogen verbeteren van voertuigen. Nulon heeft een distributienetwerk van over de hele wereld. Het bedrijf is opgericht in Australië en heeft ook een verdeler in Europa. Deze dealer is gevestigd in Kalmthout.

Voor hoogwaardige producten voor onder meer brandstof-, motor- en schakelbak behandeling, kunt u bij Nulon terecht. Ook focust het bedrijf zich op topkwaliteit koelproducten, spuitbussen en smeermiddelen. Op de website staan interessante feiten over voertuigen. Bijvoorbeeld waarom veel auto’s een hoog olieverbruik hebben en wat het nut van vetten is. Neem een kijkje op www.nuloneurope.com.

Zelf gebruikt The Mustang Garage al jarenlang de producten van Nulon. Klanten zijn er erg tevreden mee en de producten zijn fijn om mee te werken.