Voor en na!

The Mustang Garage is meer dan klassieke & moderne Mustangs. Bij ons kun je ook terecht voor onderdelen en herstellingen.

We staan bekend om onze originaliteit en correcte service. Alle herstellingen worden zo goed mogelijk origineel aangepakt. Met de Ford Mustang zijn we goed voorzien van onderdelen en hebben zelf een grote voorraad om de werken vlot te laten verlopen.

Moesten verkrijgbare originele onderdelen toch niet beschikbaar zijn, dan proberen we de beste repro exemplaren te vinden.

Kwaliteit staat bij ons dus heel hoog in het vaandel.

Heb je een vraag?

  Ik ben akkoord met de privacy/cookie policy en de algemene voorwaarden.
  Ik wens marketing gerelateerde e-mails zoals nieuwsbrieven te ontvangen.

  Lees onze privacy/cookie policy & algemene voorwaarden hier

  De afbeeldingen spreken voor zich!

  Voor

  Na

  Het leven van onze Mustang ambassadeur Adelbert draait om Mustangs. Hij is de hele wereld over geweest met zijn Mustangs. Nu heeft hij een prachtige showroom met klassieke en moderne Mustangs in Heusden-Zolder. Ook zijn privécollectie miniatuur Mustangs is er te bewonderen. Adelbert kent de hele Mustang geschiedenis en heeft ervaring met álle modellen. Hij is dan ook uitgegroeid tot Mustang expert. Die expertise is hij volop aan het doorgeven aan Nick en Olivier. Zo kunnen we je een nóg betere service geven!
  The Mustang Garage is meer dan klassieke & moderne Mustangs. Bij ons kun je ook terecht voor onderdelen en herstellingen. We staan bekend om onze originaliteit en correcte service. Alle herstellingen worden zo goed mogelijk origineel aangepakt. Met de Ford Mustang zijn we goed voorzien van onderdelen en hebben zelf een grote voorraad om de werken vlot te laten verlopen. Moesten verkrijgbare originele onderdelen toch niet beschikbaar zijn, dan proberen we de beste repro exemplaren te vinden. Kwaliteit staat bij ons dus heel hoog in het vaandel.
  Voor de bekleding van de hemels en convertible tops werken we samen met onze huisleverancier Autostoffering Carla, de echtgenote van zaakvoerder Adelbert. Autostoffering Carla maakt gebruik van de beste materialen om uw Mustang weer nieuw leven in te blazen.
  Revisies van motoren, manuele versnelling bakken, stuurbekrachtiging, remmen, achterassen worden in eigen huis gedaan. Voor automatische bakken, carrosserie werken, deel restauraties en full restauratie werken we samen met hersteller Marc Blockx carrosserie, die bij ons onder hetzelfde dak zit.
  Kortom voor alle werken groot of klein: bij The Mustang Garage ben je aan het goede adres! Neem hieronder eens een kijkje naar een notendop van onze uitgevoerde werken.