We zijn al onze sponsors/partners heel erg dankbaar. Zonder deze bedrijven kan de Mustang Fever niet doorgaan! Vandaag staat The Portugal Collection in de kijker.

Bij The Portugal Collection vindt u heerlijke wijnen uit de populairste wijnstreken: van Alentejo tot Porto. U kunt er terecht voor een heel breed assortiment van rode, witte en rosé wijn. De echte wijnspecialisten van The Portugal Collection helpen u graag met het vinden van een perfecte wijn. Laat u ook eens verwennen bij een van de gezellige proefmomenten!

De website geeft naast informatie over wijn, ook interessante achtergrondinformatie over de wijnstreken. Daarnaast kunt u er alles lezen over de meest fantastische adresjes in heel Portugal. Neem dus zeker een kijkje op https://www.theportugalcollection.be/.

Het bedrijf was heel lang buurman van The Mustang Garage. Door groei is het bedrijf verhuisd naar Roeselare. Via de webshop kunt u eenvoudig een wijn bestellen. Wilt u toch graag advies? Kom dan langs op zaterdag in de vestiging in Roeselare!