Dit jaar vindt de 19e editie van de Mustang Fever plaats! 

24 en 25 april staan in het teken van de uitgebreide miniatuurcollectie van Adelbert, de man achter The Mustang Garage. Met meer dan 9.000 Mustangs uit de hele geschiedenis heeft hij een van de grootste collecties ter wereld ?

Elke wagen heeft zijn eigen verhaal, ook de miniatuur Mustangs. Adelbert toont tijdens de Mustang Fever de meest noemenswaardige miniatuur wagentjes met hun verhaal. Tijdens het weekend worden op onze Facebookpagina 7 video’s op zaterdag en 7 video’s op zondag geplaatst, waarin je zijn verzameling kunt bewonderen ?✨. 

Neem dus een kijkje in zijn exclusieve privé collectie tijdens de online Mustang Fever.

Winactie

Doe mee aan onze winactie en maak kans om een 1/18 Mustang schaal model te winnen! Meedoen? Volg dan de video’s op onze Facebookpagina tijdens de Mustang Fever. In iedere video wordt een woord vrijgegeven. Verzamel de woorden en maak hiervan de slogan! Mail jouw slogan naar [email protected]. 3 mensen winnen dan een Mustang in schaalmodel…

Save the date!

?️ 24 & 25 april 2021

➡️ Op onze Facebookpagina

? Win een 1/18 Mustang schaalmodel

Wij zorgen online voor de ambiance, jij voor een hapje en drankje bij je thuis. Laten we het net zo’n feest maken als vorig jaar! Ben je er ook bij?

Mail gerust bij vragen naar [email protected].