Door de grote vraag heeft de Mustang Garage besloten om de werkplaats ‘Annex Atelier’ uit te breiden. Deze is gevestigd in Beringen en waar we ook samen met een carrosserie bedrijf onder één dak zitten. Verkooponderdelen, wagens en de ontvangst gebeurt en blijft in Heusden-Zolder. Enkel de werkzaamheden zijn verhuisd.

Er zijn enkele wijzigingen die we jullie willen mededelen. We hebben afscheid genomen van Ronald Bielen, die jaren onze werkplaats bemande. Een andere windrichting deed hem dat besluiten en wij wensen hem daarin ook al het geluk toe.

Ondertussen hebben zich twee ander kandidaten ingewerkt en ze zullen het werk verderzetten en mee uitbreiden. We heten Olivier Maufort en Nick Hedeman van harte welkom in ons team, waar Roy en Nicole ook nog steeds deel van uit maken.

Neem een kijkje naar onze nieuwe film en geniet van onze nieuwe werkplaats en opslag!

Mustang Garage bedrijfsfilm

 

Nieuwe Mustang kopen?

Dat doet u bij de Mustang Garage! Voor een nieuwe Mustang, maar ook classics kunt u bij ons terecht. U kunt rekenen op een topservice en wagens die volledig gecheckt zijn. Neem gerust contact met ons op voor uitgebreid persoonlijk advies!