Vanaf 1 januari zullen de Mustang Garage in Heusden-Zolder en Velocity Automotive gaan samenwerken.

Adelbert van The Mustang Garage: ”Met meer dan 22 jaar ervaring in Ford Mustang onderdelen, herstellingen en restauraties was The Mustang Garage op zoek naar een betrouwbare partner onderdelen voor de toekomst. Deze hebben we met Velocity Automotive gevonden”. Bij The Mustang Garage werken de monteurs in een nieuwe werkplaats exclusief enkel aan de icoon Ford Mustang van alle bouwjaren en delen hun passie met het bedrijf en uiteraard de klanten.

Volgens Sander Scholten, managing director van Velocity Automotive was The Mustang Garage de logische partner voor België. “The Mustang Garage is de Mustang expert om de kwaliteitsonderdelen van Velocity Automotive te installeren. De passie en toewijding van Adelbert en zijn team zijn precies wat we zochten in onze partner in België”. Als vertegenwoordiger van kwaliteitsmerken als Wilwood, Edelbrock, Scott Drake, Daniel Carpenter, etc is Velocity Automotive een van de grootste leveranciers van Mustang onderdelen in Europa.

De samenwerking zal zich ook toespitsen op marketing en evenementen. Daarnaast blijft de zekerheid dat er bij de Mustang Garage alleen kwaliteitsonderdelen worden gebruikt van Velocity Automotive. Daarnaast kan je als klant ook terecht bij de Mustang Garage voor technische info en begeleiding als je zelf aan je droom Mustang werkt.

Velocity Automotive GmbH, met hoofdkantoor in München, Duitsland, is al meer dan 15 jaar de toonaangevende leverancier voor vervangingsonderdelen en accessoires voor Amerikaanse voertuigen. Met drie strategisch gelegen vestigingen – München, Lauenstein & New Jersey – en gespecialiseerd in de Ford Mustang, Chevrolet Corvette en Ram pickups, levert Velocity Automotive dagelijks onderdelen van de hoogste kwaliteit aan vele Amerikaanse autofans in heel Europa. Velocity biedt ook gedetailleerd technisch advies en ondersteuning en hulp bij projectconversies. Door de grote voorraad in Duitsland en de wekelijkse luchtvracht- en maandelijkse zeevrachtleveringen uit de VS worden korte levertijden gegarandeerd.