Op zaterdag 18 en zondag 19 april vindt dit jaar de 18e editie van de Mustang Fever plaats. Dit jaar is het thema police. Het belooft weer een super weekend te worden in het teken van Mustangs. Als kers op de taart komt de voormalige Europese Shelby importeur en lemans racer Claude Dubois naar de Mustang Fever! Je hebt de unieke mogelijkheid om hem te ontmoeten en door hem zijn boek te laten signeren.

Op het event zijn verschillende stands te vinden met onder andere lekker eten, Mustang merchandise en miniatuurautootjes. Bij het grasveld staat een band waar je kunt meeswingen met gezellige Amerikaanse muziek. Tevens kun je een kijkje nemen in Adelberts uitgebreide collectie in de showroom. Ook dit jaar kun je weer prachtige vogels van dichtbij aanschouwen bij de roofvogelclub.

Natuurlijk is er dit jaar ook weer een springkasteel voor de kinderen en een rondrit op de zaterdagavond. En niet te vergeten: heeeel veel Mustangs. U bent dan ook van harte welkom met uw Mustang!

Tot slot kun je weer meedoen met een leuke winactie en wordt er gelivestreamd. Zo kun je het hele weekend volgen, ook al je er helaas niet bij kunt zijn!

De inkom is helemaal gratis.

Op onze website kun je alle informatie vinden: https://www.mustangfever.be/.

Zien we je op zaterdag 18 en/of zondag 19 april?