Veel mensen vertelden ons dat ze het ontzettend jammer vinden dat de Mustang Fever niet door kan gaan dit jaar. Zelf balen we natuurlijk ook. Daarom hebben we eens nagedacht en zijn we tot een ander idee gekomen. De Mustang Fever gaat namelijk dit jaar toch door! Maar dan net in een ander jasje en met meer dan 1,5 meter afstand. Misschien wel 150 km afstand… We hebben dus besloten om een het evenement toch niet helemaal aan ons voor bij te laten gaan. Daarom is de Mustang Fever dit jaar online!

Post hier op de Facebookpagina op zaterdag 18 en/of zondag 19 april een foto van jouw Mustang! Ben je al eens op de Mustang Fever geweest? Deel dan jouw ervaringen hier op Facebook. Aanschouw auto’s van andere Mustang fans en ga er een gesprek mee aan. Ook Adelbert himself zal dit jaar meedoen. Ga ook gerust met hem een gesprek aan!

Dus: doe mee aan de online Mustang Fever door op 18 en/of 19 april door jouw mooiste en leukste foto’s te plaatsen van jouw Mustang! Alleen op deze twee dagen kun je iets posten op onze Facebook wall. Volgend jaar zijn we weer terug met een normale editie.

In samenwerking met onze IT-partner NYBE wordt de virtuele Mustang Fever mogelijk gemaakt. NYBE verzorgd bijna alles bij ons op online gebied: de websites, de social media en marketing. Daarnaast beheert het bedrijf onze computers, printers en de internetverbinding voor een optimale werking.