The Mustang Garage wil graag alle sponsoren bedanken voor de tijd en het geld die ze in de Mustang Fever gestoken hebben. Helaas moeten we dit jaar door de omstandigheden van de sponsoring afzien. Maar volgend jaar gaan we er weer volle bak voor. Hieronder worden de bedrijven nog in de kijker gezet, die we nog niet benoemd hadden.

Ford

Ford België en The Mustang Garage werken nauw samen. Al sinds 2003 doet Ford beroep op The Mustang Garage en de knowhow voor allerhande acties die verband hebben met Mustangs. Zo ook hebben wij meegewerkt aan het tot stand komen van de wereldrecord met de grootste mustang parade op de testbaan van Ford Lommel. Verder rijdt de Mustang Garage met de uitstekende Ford Transit custom sport en 2T om onderdelen op te halen en de Mustangs thuis af te leveren. Ze zijn altijd te zien op de diverse evenementen. Tevens worden deze veelzijdige camionetten ook gebruikt door autostoffering Carla.

Texaco

Al sinds 2012 verkoopt The Mustang Garage de echte Amerikaanse olie Havoline. Dit motoroliemerk is van de oliemaatschappij Texaco. De producten passen perfect bij de legende van de Mustang. The Mustang Garage heeft de slogan “Mustang goes Texaco” gelanceerd. Deze is te vinden op onze gevel en camionetten.

DCI

Bij DCI bent u aan het juiste adres voor het uitvoeren van inspecties in uw gebouw(en). Rookmelders worden effectief getest door een gecertificeerde dronepiloot, terwijl uw bedrijf verder kan gaan met het productieproces. Natuurlijk helpt DCI u ook graag met het maken van beelden in de lucht, voor zowel zakelijk als particulieren. Neem een kijkje op https://www.dci-drones.be/ voor alle informatie!

Sherwin Williams

Vorig jaar traden Willy & Myriam op tijdens de Mustang Fever. Ze verrijkten ons event met gezellige muziek. Het duo is ook te vragen voor andere evenementen of feesten. Willy is daarnaast invoerder van de Sherwin Williams lakken. Hier worden de wagens bij The Mustang Garage ook mee gelakt. Bekijk de website via https://www.sherwin-williams.com/.

Klassiek & Techniek  

Het maandblad voor de oldtimer liefhebber is Klassiek & Techniek. Het magazine staat vol nuttige informatie, aankomende evenementen en actuele nieuwtjes. In het blad van deze maand staat onder andere de restauratie van een Ford Comete en een project van de Citroën 2CV. Word nu abonnee voor een jaar voor maar €49,95! Neem een kijkje op https://www.klassiek-techniek.nl/.

Drinks on Tour

Voor alle privéfeesten en bedrijfsevenementen kunt u de mobile bar(s) van Drinks on Tour huren! Zowel voor kleine feestjes van 20 mensen als grote events met 5.000 bezoekers is het bedrijf in te huren. Dat kan inclusief gastheer of -vrouw. Maak uw feest of evenement compleet met de foodtruck! Onder andere burgers van 100% rundvlees en hotdogs kunnen dan geserveerd worden. Ook op de Mustang Fever waren ze vorig jaar aanwezig. Kijk zeker op https://www.drinksontour.be/.